12 Days of Esports

Tijdens de Kerstvakantie vonden een aantal mooie indoor en outdoor, online en offline activiteiten plaats. In de wijken waren we aanwezig met onze aangepaste standaard programmering, waarbij bijvoorbeeld de VR-Experience in de buitenlucht stond opgesteld. We waren aanwezig in verschillende Huizen van de Wijk en gamen doe je vaak zittend, dus binnen waren ook in kleine vorm een paar toernooitjes georganiseerd. Tijdens de buitenactiviteiten konden ook Real Life Fortnite en FIFA Skills plaatsvinden in de verschillende speeltuinen in de wijken. De gegamificeerde klimmuur van House of Esports biedt slechts plek voor één speler en was daardoor ook goed te gebruiken. In de wijken kregen we in totaal gedurende deze aangepaste Winter of Esports zo’n 150 kinderen op bezoek. 

12 Days of Esports

Meld je nu kosteloos aan voor een van de mooie activiteiten tijdens de Winter of Esports. Op verschillende locaties in de wijken in Rotterdam kun jij tijdens de kerstvakantie gamen en bewegen. Zo bieden we Virtual Reality en Real Life Fortnite aan en kun je ook je FIFA skills laten zien! Bekijk hieronder het overzicht met alle activiteiten! 

Alle activiteiten van Winter of Esports voldoen aan de richtlijnen en protocollen in verband met de huidige coronamaatregelen. 

Naast de activiteiten in de wijken zijn er dagelijks online toernooien te spelen. Klik op onderstaande button om het aanbod te bekijken van alle toernooien.