ALPINESKIËN 

Knal skiënd de bergen af, terwijl je rustig op een slee zit. Links en rechts vliegen de naaldbomen aan je voorbij en geniet jij van het overweldigende uitzicht. Maar dwaal niet te veel af hè? Het is wel de bedoeling dat je een snelle tijd neerzet tijdens één van de vele afdalingen en slaloms. Heb jij de juiste techniek en voldoende lef om zowel veilig als snel beneden te komen.

Rotterdam Cycling on Tour: Cycle City Tour de France

Spring op één van onze vijf smart trainers en fiets de virtuele proloog van de Tour de France. Deze ruim 9 kilometer leg je af door het mooie Rotterdam. Hoe sneller je trapt, hoe sneller je bij de finish bent. Maar snelheid is hier niet het doel, je zult zien dat de racefiets in een virtuele wereld fietsen leuker maakt dan je ooit had gedacht. Geniet van de prachtige virtuele stad, terwijl je hard werkt aan je conditie en fitheid. Na afloop krijg je de route mee naar huis en kun je hem nog eens in het echt fietsen. Misschien ontdek je wel dat de echte wereld nog mooier is dan de virtuele.

Formule 1 Simulator

Hoe snel is snel? Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Ben jij cool genoeg om met 300 km/u jouw racewagen op de baan te houden? Tijdens de grote events bieden wij jou de kans om met de officiële F1®-game van Codemasters, een echte Grand Prix™ te spelen met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap. Kruip achter het stuur van onze geavanceerde race-simulatoren en kroon jezelf tot nieuwe virtuele F1® kampioen! 

VR EXPERIENCE

Stap in de wereld van Virtual Reality. Zet een VR bril op en neem deel aan een Beatsaber toernooi. Ga de strijd aan met andere deelnemers en toon het publiek jouw reactievermogen en gevoel voor ritme en muziek. Als jij flexibel genoeg bent om de muzieknoten sneller weg te slaan dan jouw tegenspelers, dan word jij straks onze Beatsaber Winter Champion.

De Drone Cup

Onze Drone Cup is de basis voor echte drone race. We beginnen met het bouwen van een obstakelparcours. Dit doen we met PVC buizen. Daarna krijg je uitgebreide uitleg over het vliegen met een drone. Hierin geven we aandacht aan sturen, stijgen en landen en leer je hoe je op een veilige manier jouw drone over een parcours kan laten vliegen. Na een aantal keer oefenen vlieg je wedstrijden tegen elkaar. Hoor je bij de besten? Ben jij een talentvolle dronepiloot? Dan race je uiteindelijk door naar de halve finale en de finale. De winnaar kronen we tot Drone Cup Champion en wint bovendien een eigen drone.

GAMEGYM

Gamen is veel meer dan alleen een pc of een console en een controller in jouw hand. In onze GameGym vloeit het gamen over in beweging en herken je game-elementen in de echte wereld. Hierdoor ontstaat een unieke beleving waarbij sport en Esports samenkomen. De spellen die wij ontwikkeld hebben:

 • Archery tag (Real Life Fortnite)
  • Drop jij in onze inflatable playground? Ben je als eerste bij de wapens? Blijf jij als laatste over? Archery tag is gebaseerd op Fortnite dus wie als laatste overblijft, wint! Je speelt Archery tag, gewapend met een pijl en boog, tussen allerlei (opblaasbare) obstakels in onze ‘Battle arena’.
 • FIFA Skill games
  • Voetbal je? Dan beschik je vast over een mooie set moves en skills die je heel goed kunt showen in onze opblaasbare FIFA 22 ‘Obstacle Course’. We hebben 6 skills uit het spel vertaald naar de 6 Gameskills die je op het veld uitvoert met een bal aan je voet: dribbel, pass en schiet de targets. Vul je skills in op je eigen Fut Card!

GAMETIME

Tussen al het bewegen door is er ruimte voor ontspanning. GameTime is ons pure game-onderdeel waarbij we ons gamecenter op locatie plaatsen. Hier spelen we voor de lol, maar ook in toernooi-vorm waarbij jij tegen je vrienden kan strijden om de eerste plek. Onze gamecenters zijn uitgerust met Nintendo Switches en PlayStation5 waar je de volgende spellen kunt spelen:

 • FIFA 22
 • Fortnite
 • Rocket League
 • Mario kart 8
 • Super smash bros
 • Just Dance